Wat wij doen

Wij geloven dat focus, zelfkennis en reflectie mensen in beweging brengt. Onze aanpak kenmerkt zich door toepassing van offline én online begeleiding en training. Schrijven is voor ons een belangrijk middel bij ontwikkeling en reflectie. 


Co-creation Company faciliteert ontwikkel- en verandertrajecten in de rol van co-creator, adviseur, coach of trainer, waarbij we offline én online werkvormen inzetten om maximaal resultaat te bereiken. Scroll verder voor ons aanbod of neem contact op voor persoonlijke afstemming.

3-daagse Geef jezelf tijd


Geef jezelf tijd voor onthaasten, inspiratie, groei en stap naar buiten met een frisse blik op jezelf.


 • Dit programma wordt gefaciliteerd en begeleid door Marjanne Peters (Co-creation Company) en Marja Steegenga (Mijander). Beide ervaren coaches/trainers.
 • De kern van onze aanpak is MAF, een combinatie van het beste uit Mindfulness, ACT, Focussen, en Persoonlijk Leiderschap. 
 • Neem contact op voor nieuwe data.


695,- p.p. (ex.btw)

Dit tarief is gebaseerd op verblijf in een 1-persoonskamer.  Groepsgrootte maximaal 8 deelnemers, minimaal 6 deelnemers. Uiterlijk 2 weken voor aanvang wordt je op de hoogte gebracht over definitieve doorgang van het programma. Na aanmelding nemen we telefonisch contact met je op voor een oriënterend gesprek.
Kies deze dienst
Specialisatie e-coachen


 • Zoek je een (e)coach?                        Ik bied online trajecten voor 30, 60 of 90 dagen persoonlijke begeleiding vanaf € 575.-- . F2F-trajecten zijn ook mogelijk. 
 • Wil je als bedrijf advies/inspiratie?    - Ik kijk graag mee met bedrijven/organisaties en exploreren samen de meerwaarde van e-coachen in de organisatie                  - Ik ben graag gastspreker of verzorg inspiratie workshops over het thema e-coachen 
 • Wil je je specialiseren in e-coachen?  Sinds 2011 leid ik coaches, supervisoren en managers op in de Specialisatie e-coaching. Meld je aan voor een online infosessie via  www.europeesinstituut.nl

Marjanne Peters-Burgers

#ecoachbredav.a. 575,- p.p. (ex.btw)

Tariefbespreking vindt plaats aan de hand van een 
oriënterend gesprek waarin we samen behoeften en mogelijkheden afstemmen. Op onze dienst zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Kies deze dienst
Digitale bruggenbouwers


 • Wij, Eskil en Marjanne, zijn digitale bruggenbouwers. Wij nemen je mee naar de wereld van coachen en begeleiden via online middelen. Een wereld waar de vertrouwde non-verbale communicatie wegvalt en het onbekende digitale op de voorgrond staat. Wij laten je zien en ervaren welke mogelijkheden dat biedt.
 • Wil je succesvol online samenwerken? Coachend leidinggeven op afstand? Vakbekwaam en online? Ontdekken wat de kracht van online is? Lees dan verder op onze website
 • Onze aanpak is bevlogen en beproefd. Wij bieden een geheel blended aanbod en werken in learning chunks. Je bepaalt zelf wat je afneemt en wanneer je start. 
 • Doelgroep: organisaties met leefstijl-coaches, managers met teams op afstand, begeleiders in het sociaal domein, docenten en mentoren in het onderwijs, teams die vanuit huis met elkaar moeten samenwerken
 • Wil je meer weten? Kies deze dienst, dan bellen we je. 

v.a. 75,-  (ex.btw)

Maatwerk programma voor grotere groepen of in-company is mogelijk. Op onze dienst zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Kies deze dienst

TRAINING en ADVIES 


Training | advies             


 • Co-creatie en projectbegeleiding bij ontwikkel- en verandertrajecten

 • Facilitator in speciaal programma's

 • Moderator online leren

 • Ontwerp en uitvoering maatwerk trainingen rondom (persoonlijk)leiderschap, online-offline effectief communiceren en aanverwante onderwerpen

Het resultaat van onze aanpak is zichtbare en duurzame verandering bij mens én organisatie, want dát is waar we sterk in zijn. 


Tariefbespreking vindt plaats aan de hand van een 
oriënterend gesprek waarin we samen behoeften en mogelijkheden afstemmen.Voor maatwerk hanteren wij een tarief van € 1000,-- per dagdeel inclusief voorbereidingskosten.  
Op onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Workshop / training aanvraag