Co-creation Company


         

In 2019 bestaan we 20 jaar! En daar zijn we trots op :-)Co-creation Company is ontstaan vanuit de filosofie van co-creatie. Een vorm van samenwerken waarbij alle mensen met wie je werkt invloed hebben op het proces en het resultaat.

Alleen ben ik Marjanne, met de mensen met wie ik samen werk zijn we Co-creation Company. Dankzij de dialoog, waarin we onze krachten bundelen en elkaar versterken, kunnen we succesvol zijn. Samen zijn we verantwoordelijk voor het plezier en resultaat van de samenwerking. Daarom spreken we bij Co-creation Company over 'partners' en over 'ons en wij' in plaats van over opdrachtgevers en cliënten.

Samenwerken met Co-creation Company is samen creëren. We doen dit vanuit verbinding, vertrouwen, gelijkwaardigheid, enthousiasme en daadkracht. In de samenwerking koesteren we de diversiteit en verschillende perspectieven. Van daaruit ontstaat ruimte voor groei en bloei.

Co-creation Company is in 1999 gestart met coaching en training op het gebied van leiderschapsontwikkeling en persoonlijke effectiviteit.

We werkten toen onder de naam Ací Consultancy. Een acroniem voor analyseren, adviseren, coachen, creëren, inspireren en implementeren. Een combinatie van kwaliteiten van Hoofd & Hart. Het logo van Ací was geïnspireerd op de foto rechts. Met de waterlelie als bron van inspiratie en symbool voor groei. En het water als bron van leven en symbool voor reflectie en bespiegeling, verfrissend en helder. 

 
De waterlelie als bron van inspiratie keert in 2019 terug als symbool voor het gespecialiseerde netwerk, de Online Coach Community. Zo vloeien het verleden en het heden over in de toekomst.