Co-creation Company is ontstaan vanuit de filosofie van co-creatie. 

Co- creëren is voor ons een vorm van samenwerken waarbij alle mensen met wie je werkt invloed hebben op het proces en het resultaat.

Alleen ben ik Marjanne, met de mensen met wie ik samen werk zijn we Co-creation Company.

Dankzij de dialoog, waarin we onze krachten bundelen en elkaar versterken, kunnen we succesvol zijn. Samen zijn we verantwoordelijk voor het plezier en resultaat van de samenwerking. Daarom spreken we bij Co-creation Company over 'partners' en over 'ons en wij' in plaats van over opdrachtgevers en cliënten. Samenwerken met Co-creation Company is samen creëren. We doen dit vanuit verbinding, vertrouwen, gelijkwaardigheid, enthousiasme en daadkracht. In de samenwerking koesteren we de diversiteit en verschillende perspectieven. Van daaruit ontstaat ruimte voor groei en bloei.

Bijzondere samenwerkingsverbanden van Co-creation Company
Digitale bruggenbouwers


Na 10 jaar in verschillende opdrachten met veel plezier en succesvol te hebben samengewerkt, hebben Eskil en Marjanne in het voorjaar van 2020 de handen in elkaar geslagen. Als Digitale Bruggenbouwers hebben we een uniek opleidingsaanbod ontwikkeld: Vakbekwaam & Online. Voor professionals met begeleidingsaspecten in het werk. En wie heeft dat niet?

Meer over Eskil Elfferich via een klik op haar naam.

Meer weten over het aanbod van Digitale bruggenbouwers? Neem contact met ons op of kijk op www.digitalebruggenbouwers.nl


 

Eskil ElfferichOnline Coach Community

In 2019 hebben we met meerdere bevlogen en gespecialiseerde e-coaches onze krachten gebundeld in de Online Coach Community. Samen staan we klaar als e-coach-expertise nodig is. Voor coaching, inspiratie, kennis of advies.Geef jezelf tijd 

Marja Steegenga en Marjanne bieden samen het 3-daagse arrangement Geef jezelf tijd aan. Ons aanbod wordt binnenkort uitgebreid met seizoensaccenten. Naast de locatie in Limburg (Onthaasten in de heuvels) komen we binnenkort ook met een aanbod op Ameland (Onthaasten aan zee).

Marja brengt haar kennis en ervaring mee o.a. uit de door haar ontwikkelde MAF-training. MAF is een combinatie van het beste uit Mindfulness, ACT en Focussen waarmee je het beste uit jezelf haalt.

Marja Steegenga www.mijander.nl


Co-creation Company is in 1999 gestart met coaching en training op het gebied van leiderschapsontwikkeling en persoonlijke effectiviteit.

We werkten toen onder de naam Ací Consultancy. Een acroniem voor analyseren, adviseren, coachen, creëren, inspireren en implementeren. Een combinatie van kwaliteiten van Hoofd & Hart. Het logo van Ací was geïnspireerd op de foto rechts. Met de waterlelie als bron van inspiratie en symbool voor groei. En het water als bron van leven en symbool voor reflectie en bespiegeling, verfrissend en helder.