Aangenaam 

          

Mijn visie is dat het leven je iedere dag de kans geeft om te leren, als  je er aandacht voor hebt en de tijd neemt om regelmatig stil te staan. Impactvolle gebeurtenissen en de cyclus van het leven geven je de kans je te ontwikkelen, maar ook de dagelijkse dingen laten je zien waar groei mogelijk is. Meestal geeft dat energie en soms een flinke dosis frustratie. Voor mij gaat leren over kennis vergaren, vaardigheden ontwikkelen, jezelf stretchen, nieuwe paradigma's, oude patronen doorbreken en regelmatig van rol wisselen om flexibel te blijven. Deze visie neem ik mee in mijn werk als facilitator van leer-, ontwikkel- en verandertrajecten voor mensen & organisaties. 


Ik ben Marjanne Peters-Burgers, geboren in Haarlem in 1965, sinds 1991 woonachtig in Brabant, gehuwd en moeder van twee zonen. In 1999 ben ik me na een 10-jarige loopbaan in het bedrijfsleven, volledig gaan richten op het ontwikkelen van mens én organisatie. De combinatie van coachvaardigheden, bedrijfskundige blik en managementervaring, maakt mij een coach en trainer die geschikt is voor ontwikkel- en verandervraagstukken rondom leiderschap, persoonlijke effectiviteit en communicatie. Met mijn specialisatie op het gebied van e-coachen is een passie ontstaan voor schrijvend reflecteren. De impact van woordkeuze, taal en vorm kan mij keer op keer verrassen. 


Mijn achtergrond

In 2008 heb ik me na jaren van studie en werken op gebied van coaching, leiderschap, en communicatie mijn oorspronkelijke vakgebied opgepakt en een Master in Management & Organization behaald. Dit bracht hoofd & hart opnieuw in balans. In 2011 kwam ik in aanraking met e-coachen. Ik stapte in de klassieke valkuil te denken dat het omzetten van face-to-face naar online slechts een kwestie was van schrijven in plaats van praten. Niets is minder waar, ik kreeg het niet werkend. De frustratie die ik voelde heb ik kunnen aanwenden om me te laten opleiden en verder te specialiseren in online geschreven begeleiden. Sindsdien ben ik geraakt door de mogelijkheden van online begeleiden en de kracht van taal en specifiek de geschreven taal. In 2016 was de tijd rijp online begeleiden en blended leren aan elkaar te verbinden. Ik ervaar het als een verrijking in mijn werk dat ik nu ook de kennis heb om online leren en begeleiden te combineren. In 2018 heb ik werken vanuit Deep Democracy aan mijn arsenaal toegevoegd. Het paradigma van Deep Democracy inspireert me en de opleiding heeft dan ook een zeer waardevolle persoonlijke verdieping gebracht. De taal en de Lewis-methodiek zijn breed toepasbaar in mijn werk als trainer/coach/facilitator.

In 2020 werd onze veerkracht op de proef gesteld; vertragen in het sociale leven, versnellen in de omschakeling naar online en verduren van onzekerheid en verlies is. En in die dynamiek is Digitale bruggenbouwers ontstaan. 


Wil je meer weten over mij? Via Linkedin kun je zien wat ik nog meer heb gedaan.